IES Berenguer d'Anoia   

Mirall de TrobarEntrevistes

Articles

Relats

Activitats

EntretenimentEntrevista a “Antònia Font”

Els/les alumnes de processos hem tengut l'oportunitat de fer una entrevista virtual a dos dels components del grup "Antònia Font". I això és el que ens han contat...-Com va sorgir Antònia Font?

En Joan Miquel i en Pere varen tenir la idea i anaren reclutant els altres components.

-Un dubte que creim que té moltíssima gent, d'on ve Antònia Font? (perquè

hi ha molts comentaris.. xD)

La idea era trobar un nom original i vàrem pensar que un nom de dona a un grup de cinc al·lots era xocant. El nom concret d’Antònia Font ens va venir al cap perquè tenim una amiga amb aquest nom, però ens vàrem decidir per aquest perquè és un nom molt comú a Mallorca i sona bé.

-Vosaltres teniu estudis musicals o és sols afició?

Tots hem estudiat el nostre instrument amb professors particulars i a vegades sols, però l’únic que cursa estudis acadèmics al conservatori és en Joan Roca. De tota manera, en aquestes altures de la pel·lícula, aixó ja és qualque cosa més que afició.

-Amb la cançó d'Extraterrestres quin missatge voleu transmetre? Us agrada tan poc la nostra terra?

No és això, nosaltres feim cançons d’extraterrestres, de viatges planetaris, dels fons marins, d’amor, etc., però en cap cas volem fer crítica ni reivindicació de res. Com a molt, si és el cas, potser feim algun concert benèfic per alguna causa que puguem trobar vital, però no volem reivindicar res amb les nostres cançons. El tema Extraterrestres va de fer amics d’altres planetes, de bon "rollito".

-I teniu alguna anècdota dels vostres fanàtics? o dels que no..

Tenim un grup de fans que varen constituir el FAAF (Fans i Amics d’Antònia Font) i varen fer una pàgina web dedicada al grup.

-Què pensau de la música en català? Us agrada més tenir un públic lleial o ser encara més comercials? (hihi..)

Avui en dia pensar en aquests termes fa més mal que bé. Crec que hi ha grups que canten en català i que haurien de tenir més èxit fora dels territoris de parla catalana, igualment que crec que hi ha grups que tenen l’èxit precisament perquè canten en català.- I de la vostra vida personal.. què hi ha dir?

Tot correcte-On vos agrada més fer els concerts a mallorca o a fora? (ja que l'entrevista vos la feim de Mallorca.. xD )

Els concerts són iguals aquí que a fora, el que passa és que a tothom li agrada tocar a casa i a més a més, quan tocam aquí no hem d’agafar avió, hotel i tornar l’endemà. Tot i així, ja fa quatre anys que tocam més a fora que aquí, és una qüestió de dimensions, Mallorca és petita.-I ja per acabar, alguna vegada heu pensat fer d'esnobs i cantar en castellà?Ni l’un ni l’altre.

Idò moltes gràcies pel vostre temps i sort!