IMG 2268

Enguany vàrem celebrar el carnaval just abans de gaudir d'uns dies de descans. El jurat ho va tenir ben complicat a l'hora de donar els premis, perquè tots els grups havien fet una feinada tant amb les disfresses com amb les coreografies, així que enhorabona a tots els participants.

Agraïm a l'AMIPA la seva col·laboració participant en el jurat i pel patrocini dels segons premis.

PREMIS

Categoria 1   1r premi: E2A "El planeta dels simis"

                      2n premi:  E2C "Teen beach movie"

Categoria 2   1r premi:  E3B i UEECO "Viu el cinema"

                      2n premi:  E4D  "Cubanos"

Categoria 3   1r premi:  GM1 "Supermercat"

                      2n premi:  "Anys 20: Charleston i mafiosos"

Galeria de fotos

IMG 0923web

Divendres dia 8 de juny, vàrem celebrar l'acte de graduació dels nostres alumnes de 2n de batxillerat d'aquest curs. Va ser un acte emotiu, com sempre, ple de paraules, abraçades i alguna llagrimeta d'emoció. Enhorabona i ànims per a la nova etapa que comença.

A volar!

Galeria d'imatges.

CARTELLSTJORDI

 foto1w

Les beques Campus Científicos de verano són una meravellosa oportunitat pels alumnes que acaben de fer 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, per poder anar una setmana durant el juliol a una de les universitats de l'Estat Espanyol, gairebé sense cap cost econòmic, per desenvolupar la curiositat científica que portam a dins i experimentar amb ella. Dos dels nostres alumnes, Beatriz González i Jaume Ramon, participaren aquest estiu en aquests campus. Podeu llegir el que va fer en Jaume Ramon en aquest enllaç: CAMPUS.

Divendres, 27 de març, es durà a terme la Cursa solidària "GOTES PEL NÍGER", amb el patrocini d'Unicef, Caixabank, Quely i Font sorda. Bona cursa!

Cursa solidària