Un any més, com altres cursos que ho hem treballat, ens disposam a celebrar el llibre i l'escriptura amb una lectura continuada.
Aquest curs, atenent a la temàtica entorn a la dona que ha animat vàries activitats del centre, llegirem, amb els alumnes dels cursos d'Humanitats i els que podem encaixar per horari, des de les 8h fins a les 14, a l'amfiteatre.

LC SJ19
Llegirem la traducció al català del llibre de Margaret Atwood Penélope y las doce criadas, introduït per la reflexió que Alessandro Baricco escriu per a la seva versió de la Ilíada, recollint també els fragments en què la veu és dels personatges femenins.
Ho farem espontàniament, amb les alumnes i els alumnes que hi participen. Amb la Il·lusió de repetir l'entusiasme que es respira durant l'activitat els anys que l'hem celebrada. Us convidam a venir a veure'ns, i si voleu llegir algun fragment ens encantarà que participeu.
Volem agrair també als professors i professores que contribuïu amb algunes de les vostres sessions amb alumnes, cosa que fa possible la continuïtat.

Salut i lectura!