selfi

Durant aquest mes d'abril, al hall del nostre centre podeu veure el que alguns dels nostres alumnes recomanen llegir a través de l'activitat de la biblioteca "Selfi literari".

Llibre de mincies maig 2017

El Poeta del Mes és una activitat del centre coordinada per la Biblioteca i el Departament de Català. L'activitat consisteix en un recital de poemes a càrrec d'alumnes del centre i sol comptar amb la presència de l'autor. Aquest curs l'activitat s'inicia amb en Miquel Rayó i Ferrer, escriptor ben conegut per la seva faceta d'autor de novel·les infantils i juvenils i que ara ha encetat una etapa nova: la poesia. Hi estau tots convidats.

Dia 7 d'abril es va celebrar el poeta del mes. En aquesta ocasió el poeta convidat va ser Joan Perelló Ginard. Nascut a Campos l'any 1953 es donà a conèixer en el món literari amb un llibre que marcà una fita dins la poesia mallorquina, temptant l'equilibri, d'autoria compartida juntament amb Damià Pons, Guillem Soler i Lleonard Muntaner.

 

perelloweb

 

Els deïdors, en aquesta ocasió varen ser: Elena Villodres, Teo Vieira, Sabrina Frias, Isabel Roca, Júlia Sastre, Catalina Batanàs, Joanaina Serra i Paula Vico. Hi posà la música en Nicolàs Araujo.

Podeu llegir més i veure les imatges del recital en aquest enllaç: POETA DEL MES

poetafebw

El professor d'aquest centre del departament de llengua i literatura castellana, Guillermo Nadal, ha estat el poeta del mes de març. Guillermo Nadal s'ha estrenat en el món de les musses literàries amb el poemari Zero Summer, publicat per l'editorial Sloper. L'acte es va dur a terme dia 10 de març.

 

Podeu llegir més i veure les fotos del recital en aquest enllaç: POETA del MES

0010w

 

Dia 3 de febrer es va dur a terme, al primer esplai, el recital del poeta del mes. En aquesta ocasió, l'autor triat va ser Llorenç Moyà. Fins al moment, trets dels recitals lliures que es fan pel voltant de Nadal, sempre els poetes elegits per a ser recitats eren vius. Ara s'ha introduït una variable nova: aprofitar alguna avinentesa per donar a conèixer els poetes catalans de totes les èpoques. Llegiu més i veis les imatges del recital.