solidaritatwEl passat 21 de desembre es dugué a terme la tradicional xocolatada i tallers solidaris. La recaptació es destinarà a l’escola agermanada José de la Cruz Mena de Quibuto (Nicaragua).
Paral·lelament es lliurà el taló solidari del curs 2017-2018 a la Fundació Down i més. La nostra aportació fou recollida pel seu vicepresident Sebastià Juan i el seu fill Joan Miquel, alumne del centre.

A més es van fer altres activitats com el concert de Nadal, l'entrega de premis dels tornejos esportius, penjar il·lusions a l'arbre dels desitjos...podeu veure imatges en aquest enllaç. ACTIVITATS

S'acosta Nadal i, per acabar bé l'any, durem a terme les activitats solidàries que ja són tradició al nostre centre:

Del 10 al 20 de desembre recollida solidària de jocs de taula com activitat del projecte "Maleta d'emocions"

20 de desembre servei de paqueteria a càrrec dels alumnes de 1r de GM de Comerç i Màrqueting

21 de desembre Xocolatada Solidària, Tallers, Concert i entrega de xec a Down i més

Vegeu la circular completa.

logosolidaritat

L’alumna María Victoria Martínez García de 4t d’ESO B ha estat la guanyadora del concurs del logotip de la Comissió de Solidaritat del centre.
Des de la comissió volem agrair la participació dels alumnes i la feina de Diana Dezcállar. Moltes gràcies a tots i a totes.

soli excursio

El passat 23 d’abril els alumnes de FB II, col·laboradors de la Comissió de Solidaritat del centre, visitaren l’exposició Tierra de Sueños al Caixafòrum de Palma.
L’exposició de la fotògrafa Cristina García Rodero mostra la realitat de les nines i les dones a l’Índia.