sol nadal

Els dies abans de començar les vacances de Nadal es varen dur a terme activitats solidàries al nostre centre. Volem agrair a tota la Comunitat educativa la seva participació.

Es va fer donació d'un xec de 400€ a ASPANOB, i també es van recollir aprop de 600€ amb la xocolatada i els diferents tallers, que seran enviats a l'escola amb qui estam agermanats a Nicaragua.

La nostra maleta d'emocions va arribar a Càritas plena de material escolar, i els alumnes de 1r d'ESO anaren a guarnir el Menjador Social d'Inca i la Residència Miquel Mir, on també cantaren unes nadales pels residents.

També volem agrair a l'AMIPA del nostre centre  les seves aportacions amb les que hem pogut fer millores importants a la Sala d'actes: enllumenat i taula de so del curs passat i les cortines noves enguany.

aspanob2

 cs boA

El dimecres 12 d'abril vam dur a terme la cursa solidària, Correm i caminam per contribuir a la Campanya d'UNICEF "Gotes per al Níger", que és una campanya d'emergència permanent amb la qual col·laboram cada any.

IMGcsweb

Agraïm a les entitats col·laboradores Quely, Eroski, Font Sorda i Caixabank, el seu patrocini i esperam poder córrer molts d'anys.

Si voleu veure les imatges de la cursa, pitjau en l'enllaç: CURSA 2017

Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa (17 d'octubre) a l'entrada de l'institut s'ha muntat una exposició titulada “Mira't el món” per tal que prenem consciència de les desigualtats existents entre el nord i el sud (recursos, salut, migracions...).

solidaritat

Aquesta exposició ha estat facilitada pel Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació per complementar els tallers fets amb els alumnes de 2n d'ESO “Si nosaltres fóssim el món” així com a recurs didàctic a l'assignatura “Valors ètics” de 1r d'ESO.

Cursa solidària

 

 

cursaSweb

 

El 23 de març se celebra el Dia Internacional de l'Aigua. Avui matí, com cada any, hem celebrat al nostre centre la Cursa Solidària.

Correm i caminam per contribuir a la Campanya d'UNICEF "Gotes per al Níger", que és una campanya d'emergència permanent.

El Níger és un dels països més secs del món, i els doblers recaptats es destinen a fer pous, ja que hi ha persones que han de caminar 50 km per poder omplir una garrafa d'aigua.

Agraïm a les entitats col·laboradores Quely, Eroski, Font Sorda i Caixabank, el seu patrocini i esperam poder córrer molts d'anys.

Enhorabona a tots!

Imatges de la cursa.

 

Any rere any, al nostre centre tenen lloc un grapat d'activitats solidàries: berenars, col·lectes, curses, mercadets...hi col·laboram tots, alumnes, professors i personal no docent.

berenarsol1  mercatsol  

 

cs bo