Activitats

CARTELLSTJORDI

 foto1w

Les beques Campus Científicos de verano són una meravellosa oportunitat pels alumnes que acaben de fer 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, per poder anar una setmana durant el juliol a una de les universitats de l'Estat Espanyol, gairebé sense cap cost econòmic, per desenvolupar la curiositat científica que portam a dins i experimentar amb ella. Dos dels nostres alumnes, Beatriz González i Jaume Ramon, participaren aquest estiu en aquests campus. Podeu llegir el que va fer en Jaume Ramon en aquest enllaç: CAMPUS.

 IMG 7314

Dia 17 de gener vàrem celebrar la festa de Sant Antoni al nostre institut amb foguerons, torrada, dimonis, batucada i gloses.Si voleu llegir algunes gloses que varen fer els alumnes de 3r d'ESO C, ho podeu fer en aquest enllaç: GLOSES

En aquest enllaç podeu veure algunes imatges de la festa. ACTIVITATS

Divendres, 27 de març, es durà a terme la Cursa solidària "GOTES PEL NÍGER", amb el patrocini d'Unicef, Caixabank, Quely i Font sorda. Bona cursa!

Cursa solidària

 

maleta1

Els alumnes de 1r d'ESO duim a terme un projecte durant el curs que treballa les emocions anomenat "La maleta de les emocions". Aquest trimestre entre altres activitats hem organitzat una recollida solidària de material escolar.

Durant aquesta setmana passarem per les aules a recollir material escolar que duguin els nostres companys.

Tot el que arrepleguem ho entregarem a Cáritas el dia 20 de desembre, durem la nostra maleta des de l'IES Berenguer D'Anoia fins a l'oficina de Cáritas de Palma plena de bolis, gomes, pinturetes, il·lusions i bons desitjos.

Bones Festes!