Educació plàstica

Amb aquest cartell de Nayeli Ortega, alumne de 1r de batxillerat d'arts del nostre centre, l'ajuntament d'Inca publicita les activitats que es duran a terme per celebrar Sant Jordi. Enhorabona!

SJajuntament

La imatge escollida enguany per l'Ajuntament d'Inca per anunciar els actes de la diada de Sant Jordi ha estat realitzada per Tania Torrens Holovic de 1r A de batxillerat d'arts. Enhorabona!

IMGsjinca18 sjtania

Un llibre d'art és una peça d'art creada per un artista.

El concepte llibre d’artista implica que l'obra ha de mantenir alguna connexió d'idees, com és la presentació del material en relació amb una seqüència que doni accés als seus continguts.

El quadern és aquest lloc on un gargot es converteix en una idea, un esbós o tota una obra d'art. Portàtils com l'última tecnologia, entrenen la creativitat i estimulen la inspiració amb la llibertat que dóna la falta d'expectatives.

El quadern és un espai íntim on l'artista experimenta, convertint-se de vegades en una meta en si, digna de ser admirada i emmarcada. Especialment interessants en aquests temps de pantalles tàctils, on res es toca.

Aquestes imatges estan enllaçades a quaderns d'artista dels alumnes del batxillerat d'Arts. Us convidam a fullejar-los.

   la01          la02       la03       la04
JDtierra  pedrow    

Aquests dies , al hall del nostre centre podeu veure uns dibuixos realitzats pels alumnes de 1r de batxillerat artístic, a partir de la paraula sinuós amb tècniques seques: llapis, bolígraf i retolador. Pitjau sobre les imatges i veureu tots els treballs.

Sinuós:

-Que té entrants i sortints corbs

-Que forma una línia composta de corbes separades per un punt d'inflexió.

 w006 w008   w07  w005

Dibuixar un diari visual a doble pàgina, qualque cosa relacionada amb el que t'ha ocorregut cada dia, bo o dolent, el que has descobert, t'ha sorprès, enfadat, a qui has conegut...

Una agenda que cada dia compta amb una obra gràfica que de vegades evoca els esdeveniments, les vivències o els sentiments del dia i que, gairebé sempre, serveix com a marc per a l'inconscient.

 

andreaW   nadalW selenw   laiaw