MostrArts

01036

El divendres, 24 de maig, els alumnes del batxillerat artístic del nostre centre varen inaugurar l'exposició "Anomalies", una selecció dels treballs que han realitzat durant el curs. Just abans, els alumnes de 1r de batxillerat d'arts escèniques, música i dansa ens van oferir un concertet deliciós de cinc cançons al claustre. La mostra estarà oberta fins el 6 de juny. Hi estau convidats.

Galeria d'imatges.

El proper divendres, 24 de maig, a les 19'30, els nostres alumnes de Batxillerat Artístic inauguran l'exposició d'una selecció de treballs que han realitzat durant el curs. El tema d'enguany és ANOMALIA.

Hi estau tots convidats!

cartell19web

El divendres 5 d'abril, dins del circuit d'INCART, s'inaugura l'exposició dels nostres alumnes "ANOMALIES ATEMPORALS". Aquestrs treballs les podreu veure en una sala de Cas Metge Cifre, al carrer Palmer, fins al 4 de maig. Estau tots convidats.CARTELw

Anomalies atemporals és el resultat d'un projecte que ha permès acostar els alumnes del Batxillerat Artístic als seus padrins i repadrins, trobar lligams amb ells i amb les seves inquietuds. És una proposta personal a partir d'uns “retrats perduts”, retrats dels seus avantpassats.
Els dibuixos realitzats estan, insistentment, entre el somni, la veritat i la mentida. En definitiva, situacions anòmales en un món paral·lel i irracional.

Marga Reus


201804wcartell2018

Divendres 20 d'abril es va inaugurar la mostra de treballs dels alumnes de batxillerat d'arts del nostre centre. El fil conductor de l'exposició és ÀFRICA. Romandrà oberta fins dia 6 de maig en l'horari de la biblioteca del claustre de Sant Domingo d'Inca. L'acte es va inaugurar amb una actuació a càrrec de la batucada Saravà d'Alaró. 

GALERIA d'imatges

cartell2018

El proper divendres dia 20 d'abril, els alumnes de batxillerat d'Arts del nostre centre inauguren al Claustre de Sant Domingo d'Inca, l'exposició dels treballs realitzats durant el curs. Hi estau tots convidats!