Activitats

IMG 0923web

Divendres dia 8 de juny, vàrem celebrar l'acte de graduació dels nostres alumnes de 2n de batxillerat d'aquest curs. Va ser un acte emotiu, com sempre, ple de paraules, abraçades i alguna llagrimeta d'emoció. Enhorabona i ànims per a la nova etapa que comença.

A volar!

Galeria d'imatges.

CARTELLSTJORDI

 foto1w

Les beques Campus Científicos de verano són una meravellosa oportunitat pels alumnes que acaben de fer 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, per poder anar una setmana durant el juliol a una de les universitats de l'Estat Espanyol, gairebé sense cap cost econòmic, per desenvolupar la curiositat científica que portam a dins i experimentar amb ella. Dos dels nostres alumnes, Beatriz González i Jaume Ramon, participaren aquest estiu en aquests campus. Podeu llegir el que va fer en Jaume Ramon en aquest enllaç: CAMPUS.

Divendres, 27 de març, es durà a terme la Cursa solidària "GOTES PEL NÍGER", amb el patrocini d'Unicef, Caixabank, Quely i Font sorda. Bona cursa!

Cursa solidària

 

pau1

Avui se celebra el dia de la Pau i des del projecte Maleta d'Emocions que duim a terme amb els grups de 1r d'ESO hem omplert de missatges i desitjos de PAU un arbret que està al hall del centre. Qui vulgui pot afegir-hi el seu.