Activitats

CARTELLSTJORDI

 foto1w

Les beques Campus Científicos de verano són una meravellosa oportunitat pels alumnes que acaben de fer 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, per poder anar una setmana durant el juliol a una de les universitats de l'Estat Espanyol, gairebé sense cap cost econòmic, per desenvolupar la curiositat científica que portam a dins i experimentar amb ella. Dos dels nostres alumnes, Beatriz González i Jaume Ramon, participaren aquest estiu en aquests campus. Podeu llegir el que va fer en Jaume Ramon en aquest enllaç: CAMPUS.

Divendres, 27 de març, es durà a terme la Cursa solidària "GOTES PEL NÍGER", amb el patrocini d'Unicef, Caixabank, Quely i Font sorda. Bona cursa!

Cursa solidària

 

futbol

Divendres va tenir lloc el partit de futbol solidari que enfrontava a la selecció de 1r d'ESO i la selecció de professors. El partit va estat molt igualat, però finalment els alumnes van "escombrar" als professors del camp amb un marcador de 5-0.

Aquesta setmana es durà a terme un sorteig entre tots els que han aportat aliments o diners per entregar a Càritas. Si no ho heu fet, encara hi sou a temps. Podeu dipositar els aliments i els donatius a la secretaria del centre a canvi de tiquets per el soteig.

sj18

En aquests enllaços podreu veure les imatges de les diferents activitats que s'han realitzat al centre per celebrar la diada de Sant Jordi.

Lectura continuada: L'ESCOLA AL REVÉS d'Eduardo Galeano

Altres activitats:  Poeta del mes. Sebastià Alzamora, Concert d'alumnes de batxillerat musical, mercadets, decoració, roses solidàries...

Entrega de premis del Concurs literari.