Premis

 excelencia1718

Els nostres alumnes més excel.lents!
Dimarts 13 de novembre 5 dels nostres alumnes de 1r de batxillerat, na Maria Catalina Ferriol, na Maria del Mar Coll, n' Aida Reus, en Marc Ripoll i na Paz Calisto, varen recollir els seus Premis al Rendiment Acadèmic Excel.lent i a l'Esforç Personal a l' educació secundària obligatòria del curs 2017-2018. Enhorabona a tots i totes! Vos ho mereixeu.

En aquest enllaç podeu veure la notícia completa.

jouska

Durant el mes de juliol, al Club Pollença, es va fer l'acte d'entrega de premis del III Curt Club. Es van projectar els 11 curts finalistes d'enguany entre els quals hi havia 6 curts presentats pels nostres alumnes. El curt "JOUSKA" de les alumnes de 1r A de batxillerat, Mª Antònia Cerdà, Mireia Heredia i Anaïs Lorenzo va obtenir el 2n premi. 

Aquests 11 curts finalistes seran projectats a Cineciutat, a Palma, el 6 de setembre. ENHORABONA!

El departament de Llengua Castellana ha posat en marxa el I Concurso de microrrelatos "La Mano de la Hormiga". Tots els alumnes del centre hi han pogut participar presentant els seus escrits durant el mes de maig.

microrelats18
Ahir, dia 30 de maig, durant el primer pati, es va dur a terme l'acte de lliurament de premis de les diferents categories:

Millor microrrelat del concurs
Infinito, Margalida Perelló (Batx 2C)
Millor microrrelat de 1r i 2n d'ESO
Amor de madre, Libânia Fons (E2C)
Millor microrrelat de 3r i 4t d'ESO
Miedo, Marc Ripoll (E4B)
Millor microrrelat de batxillerat
Ojos, Mª Rosa Bayón (Batx 1C)
Premi a la història més original
El globo azul, Maria Moyà (Batx 2C)
Premi al millor personatge
Lo perdió, Agustín Valiña (Batx 1C)

Enhorabona a tots els participants!

olimp2018

Dilluns, 28 de maig, va tenir lloc a la sala d'actes de Son Lledó (UIB) el lliurament de premis de les diferents Olimpíades i miniolimpíades que s'han duit a terme durant aquest curs. Tornam donar l'enhorabona a les dues alumnes premiades del nostre centre, Maria Moya Ramon de 2nC i Paula Juan Mir de 2n A i també a tots els altres alumnes que hi han participat.

olimp18

 

costitx

Aquest cap de setmana, a Costitx, s'han lliurat els premis del Certamen homenatge a Maria del Roser Verdera. Paula Juan Mir, de 2nA, ha estat guardonada amb el premi de fotografia. El lliurament de premis s'ha duit a terme a la sala de plens de l'Ajuntament on estan exposats els treballs presentats. 

Enhorabona!