Premis

olimpiades

El dilluns 29 de maig es va fer l'acte de lliurament dels premis de les Olimpíades Escolars 2018-19 al campus Universitari. Els nostres alumnes Luis Català Burgos, Hayat El Kammouni El Kammouni, Nawal Flitti Borràs i Nadal Sastre Molinas i el nostre centre estam d'enhorabona. Enguany hem aconseguit premis en les Olimpíades d'Anglès (1r i 3r), de Filosofia (2n a la millor fotografia), Llengües Clàssiques (2n Grec) i Dibuix Artístic (3r). També ens han guardonat amb dos reconeixements al centre.

Galeria d'imatges de l'acte.

olimpiadesdibuix19w

L'alumne Nadal Sastre Molinas ha obtingut el tercer premi a l'Olimpíada de Dibuix artístic d'enguany. La prova es va dur a terme a l'Escola de Disseny de Palma, i va consistir en dues proves: fer un esbós d'un cap de guix en carbonet o grafit i dibuixar la pròpia ma subjectant una nou, en tècnica lliure.

ENHORABONA!

cangur19

El nostre alumne Nadal Quetglas Comas ha recollit aquesta setmana el premi que va obtenir a les Proves Cangur de matemàtiques. ENHORABONA!

Les Proves Cangur  es celebren des de fa 20 anys  i són unes proves que nasqueren amb la voluntat d'esdevenir una festa de les matemàtiques. El seu objectiu principal és estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes, així com aconseguir atreure el màxim nombre de centres i alumnat. Aquesta prova de matemàtiques es convoca a tot el món.

 

guanyadorcangur2019   El nostre alumne Nadal Quetglas Comas, de 3r d'ESO ha obtingut el 10è premi de la seva categoria, d'entre 2.492 participants, a les Proves Cangur d'Enguany. ENHORABONA!

olimp ang

El divendres 12 d'abril es va fer la III Olimpíada d'Anglès a la UIB. Participaren 83 alumnes de 2n de batxillerat de les Illes Balears, i dos dels nostres alumnes han estat guardonats: Luis Català Burgos de 2n C, 1r premi i Nadal Sastre Molinas de 2n A, 3r premi. ENHORABONA!